De kranige kleuter kon maandag al terug lachen maar mama Cynthia Noens wil dat er lessen worden getrokken bij het AZ Nikolaas.
Kristof Pieters De kranige kleuter kon maandag al terug lachen maar mama Cynthia Noens wil dat er lessen worden getrokken bij het AZ Nikolaas.

Exclusief voor abonnees

Vijfjarig meisje met afgerukte vingertop op spoeddienst wandelen gestuurd door gebrek aan personeel, ziekenhuis onderzoekt klacht

“We zullen alles goed inzwachtelen en kom morgen terug als we een arts beschikbaar hebben.” Dat kregen de ouders van kleuter Esmee (5) vrijdagavond te horen toen ze zich op de spoed van AZ Nikolaas kwamen aanmelden. Hun dochter had met haar vinger tussen een deur gekneld gezeten en daarbij was het topje deels afgerukt. De ouders besloten zelf dan maar naar het UZ Gent te gaan waar ze wel meteen werden geholpen. Het AZ Nikolaas verontschuldigt zich en belooft de klacht te onderzoeken.

Je hebt 16% van dit artikel gelezen

15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Vaneylen Pierre

    Mogen we de andere zijde van de medaille ook horen?

  • Benny Coomans

    gewoon alle subsidies aan dat ziekenhuis opheffen

Lees meer