Geert De Rycke

Wase bibliotheken pakken uit met #Gekaft: alle kinderen welkom om schoolboeken in kleurrijk jasje te steken

De tien Wase bibliotheken pakken volgende week uit met #Gekaft. Alle (groot)ouders met kinderen vanaf 6 jaar zijn dan welkom met hun schoolboeken en -schriften. De bibliotheken zorgen voor kaftpapier en -materiaal.

De tien Wase bibliotheken bundelen hun krachten en organiseren op woensdag 4 september en zaterdag 7 september een heuse boekenkaftdag. De bibliotheken zorgen voor gratis en origineel kaftpapier, scharen, kleefband en zelfs een tekenaar die iets persoonlijk op het kaftpapier tekent.

Alle (groot)ouders mét kinderen vanaf 6 jaar zijn welkom met hun schoolboeken en -schriften. Ze kunnen de handen uit de mouwen steken om die zelf een mooi en bijzonder jasje aan te meten.

#Gekaft vindt woensdagnamiddag 4 september plaats in Beveren, Kruibeke, Lokeren, Sint-Gillis-Waas, Temse, Waasmunster, Zwijndrecht en Sint-Niklaas. Op zaterdagvoormiddag 7 september kan je terecht in Moerbeke en Stekene.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Andra Van driessche

    Leuk voor de kinderen om hun boekjes te kunnen pimpen

  • Lieve Bogaert

    Weeral papier verspilling , er zijn stoffen hoesjes die je elk jaar op nieuw kan gebruiken

Lees meer