2 Het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw organiseert voor de twaalfde keer Leeuw Rinkt.
rv Het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw organiseert voor de twaalfde keer Leeuw Rinkt.

De gezelligste avondmarkt van het jaar vindt zaterdag plaats in Sint-Pieters-Leeuw

In het centrum van Sint-Pieters-Leeuw vindt op zaterdag 15 juni Leeuw Rinkt plaats. Het evenement is uitgegroeid tot de gezelligste avondmarkt van de Zennevallei.

Voor de twaalfde keer geven ze in Sint-Pieters-Leeuw met Leeuw Rinkt het startschot van de zomermaanden. De marktkramers zijn van de partij en de cafés zetten hun terrassen uit. Cultuurcentrum Coloma programmeert op liefst vier podia muziek- en dansoptredens. Vanaf 17 uur treedt de Koninklijke Fanfare Sint-Cecilia en Ftakke op. De lokale verenigingen tonen zich die avond want ook Dance O’Mania, de Leeuwse Turnkring, L&A Dance Company en Riverboots Country staan op de affiche. Roots, Lobstar en Jazz trakteren op een stevige portie muziek en vanaf 20.15 uur wordt er meegezongen met de klassiekers van Vlaanderen Zingt. De lokale dj’s van For The Record sluiten om 23.30 uur Leeuw Rinkt af. De Kunstkring Open Atelier organiseert aan de Rink op dat moment ook de jaarlijkse barbecue.

Er wordt wel vanaf 13 uur een parkeerverbod in het centrum ingevoerd voor de opstelling van de avondmarkt.

Het volledige programma:

2 Het volledige programma van Leeuw Rinkt in Sint-Pieters-Leeuw.
rv Het volledige programma van Leeuw Rinkt in Sint-Pieters-Leeuw.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer