Bart Anneessens Cops en Willy De Lantsheer voor het trefcentrum Laekelinde, waar het Groot Leeuws Festival plaatsvindt.
Mozkito Bart Anneessens Cops en Willy De Lantsheer voor het trefcentrum Laekelinde, waar het Groot Leeuws Festival plaatsvindt.

Lee Towers topact op Groot Leeuws Festival

De Nederlandse zanger Lee Towers is dit weekend de topact op de vierde editie van het Groot Leeuws Festival.

Organisatoren Bart Anneessens Cops en Willy De Lantsheer wijken dit keer uit naar het trefcentrum Laekelinde aan de Lotstraat in Sint-Pieters-Leeuw. "Het is beter om met het aangekondigde slechte weer naar een zaal te verhuizen", zegt Bart Anneessens Cops. "Maar verder verandert er niets aan de formule. Zaterdag en zondag staan er telkens vanaf 15 uur in totaal achttien artiesten op het podium. We zijn blij dat we Lee Towers naar Sint-Pieters-Leeuw kunnen halen, want elk jaar proberen we toch een speciale naam op de affiche te zetten."


Lee Towers treedt op zaterdag 7 oktober op, net als Paul Severs, John Horton en Jeason, Lissa Lewis, Salim Seghers, Herbert en René Scohy. Op zondag staan Danny Fabry, Yves Segers, Lindsay, Trisha, Hanny D en Nicky Jones op de affiche. Kaarten kosten in voorverkoop 15 euro en 20 euro aan de kassa. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar in café La Siësta in Halle en De Zuunbeek in Sint-Pieters-Leeuw. (BKH)

Lees meer