Bezoek van kerstman afsluiter van  topweek bij ‘Jeugd, Sport en Spel’
RV Bezoek van kerstman afsluiter van topweek bij ‘Jeugd, Sport en Spel’

Bezoek van kerstman afsluiter van topweek bij ‘Jeugd, Sport en Spel’

Vrijdag kregen de kinderen bij ‘Jeugd, Sport en Spel’ in Sint-Truiden hoog bezoek. De kerstman ‘himself’ kwam langs en bracht voor iedereen een leuke attentie mee. De activiteit was een treffende afsluiter van een geslaagde eerste week van de Truiense vakantiewerking, met gemiddeld zowat 80 jeugdige bezoekers per dag.

De kerstvakantie is halfweg. Ook bij ‘Jeugd, Sport en Spel’ hebben ze er al een drukke week opzitten. De vakantiewerking van de stad Sint-Truiden is voor vele kinderen dan ook een plezierig tijdverdrijf tijdens deze koude, winterse dagen tussen Kerstmis en Nieuwjaar.

80 kinderen per dag

“De voorbije week verwelkomden we gemiddeld zo’n 80 kinderen per dag. Dat is een gevoelige stijging in vergelijking met vorig jaar. Toen kwamen er dagelijks zo’n 65 bezoekers bij ons over de vloer”, zegt schepen van Jeugd Hilde Vautmans. “Om deze eerst week af te sluiten, nodigden we de kerstman bijvoorbeeld uit. Hij bracht voor iedereen een geschenkje mee. Verder waren er tal van leuke activiteiten en konden alle kinderen genieten van een kop chocolademelk en lekkere speculaaskoeken, aldus nog schepen Vautmans.

Vakantiewerking ‘Jeugd, Sport en Spel’ is er ook volgende week nog. Het volledige programma staat gebundeld op www.sint-truiden.be/kinderen-en-jongeren.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer