Dansschool Davinia in Sint-Truiden.
Mine Dalemans Dansschool Davinia in Sint-Truiden.

Dansschool DDC gescout voor The Voice

De internationale topchoreograaf Roy Julen heeft na zijn bezoek aan de voorstelling van Davinia's Dance Complex in Sint-Truiden veel talent gescout. DDC mag na de deelname in het VTM-programma ‘Dance as one’ en drie keer op rij Belgisch danskampioen te zijn geworden weer een avontuur tegemoet in de halve finale van The Voice van Vlaanderen.

Choreografe Davinia Janssens van Davinia’s Dance Complex is in de wolken. “Ik geef mijn leerlingen zoveel mogelijk lessen op hoog niveau. Na 'Dance as one’ komt er nu een nieuwe uitdaging op ons af. Elf dansers zijn uitgekozen om op vrijdag 17 mei mee te dansen in The Voice Van Vlaanderen. Mijn leerlingen wisten niet wat ze hoorden toen ik hen het nieuws vertelde. Het ging van tranen naar de grootste glimlach. Ik ben blij dat ik hen deze kans kan geven. Dit is toch een mooi compliment dat we goed bezig zijn in onze dansschool.”

The Voice van Vlaanderen is op vrijdag 17 mei te zien op VTM om 20.40 uur.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer