Op vrijdag 24 mei verwelkomen de Truiense handelaars opnieuw tienduizend vrouwen voor het shopevenement van het jaar.
RV Op vrijdag 24 mei verwelkomen de Truiense handelaars opnieuw tienduizend vrouwen voor het shopevenement van het jaar.

Ladies City Day brengt vleugje Ibiza naar Sint-Truiden met zwembad op de Grote Markt

Shop & The City en de Truiense handelaars toveren vrijdag 24 mei de binnenstad om tot één groot shopparadijs. Deze editie staat volledig in het teken van ‘Ibiza’. De dames worden verwend met tal van leuke acties, 1.500 goodie bags en een foto met BV Sieg De Doncker. Voor de gelegenheid komt er zelfs een zwembad op de Grote Markt én maken de shoppers kans op een reis naar Ibiza.

Op vrijdag 24 mei openen de Truiense handelaars hun deuren tot 21 uur en verwennen ze de dames met leuke acties en interessante deals. “We zorgen bovendien voor extra beleving in de winkelstraten en brengen een vleugje Ibiza naar Sint-Truiden door aangepaste animatie, decoratie en muziek”, zegt Marijn Ghys, Shop & The City-manager. “Één lucky lady mag bovendien op reis naar Ibiza. Bij elke aankoop in de winkels ontvang je een deelnamelotje dat gedeponeerd kan worden in een collectebus op de Grote Markt. Na het sluiten van de winkels, zal de gelukkige winnaar live geloot worden”, voegt voorzitter Philip Bronckaerts toe.

Ladies Village op de Grote Markt

Op de Grote Markt worden de vrouwen verwend in de Ladies Village. “Hier organiseren we een openlucht lifestylebeurs met meer dan 30 standhouders. Voor de eerste keer in de geschiedenis zal er ook een zwembad komen op de Grote Markt, een unieke eyecatcher”, zegt Jos Pierard, schepen van Middenstand. In de Ladies Village worden vanaf 16 uur 1.500 goodie bags uitgedeeld. Inschrijven is noodzakelijk en kan nog steeds via www.ladiescityday.be

Bekende Vlaming Sieg De Doncker op bezoek

Dit jaar brengt TV-ster Sieg De Doncker een bezoek aan Sint-Truiden tijdens Ladies City Day. Onlangs deed hij heel wat vrouwenharten smelten met het programma ‘De Wereld rond met 80-jarigen’. Sieg zal tijd maken om met de dames op de foto te gaan.

Ibizaparty als afsluiter

Zoals het hoort op Ibiza, wordt de dag afgesloten met een spetterend feestje. “Alle dames zijn na het shoppen uitgenodigd op de Grote Markt voor een Ibizaparty met onder andere Buscemi, Frederico en Mr Grammy. De mannen zijn uiteraard ook welkom om mee te komen vieren”, besluit Pierard.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer