Schepen van Kinderopvang, Hilde Vautmans en burgemeester Veerle Heeren kwam de kinderbegeleiders in de bloemetjes zetten.
Danny Claes Schepen van Kinderopvang, Hilde Vautmans en burgemeester Veerle Heeren kwam de kinderbegeleiders in de bloemetjes zetten.

Medewerkers Truiense kinderopvang Tutti Frutti in de bloemetjes gezet op Dag van de Kinderbegeleider

Het stadsbestuur van Sint-Truiden bracht vrijdagochtend een verrassingsbezoek aan de locaties van buitenschoolse kinderopvang Tutti Frutti ter gelegenheid van de Dag van de Kinderbegeleider.

De Dag van de Kinderbegeleider is de feestdag voor alle werknemers die zich professioneel inzetten voor kinderverzorging. De begeleiders van Tutti Frutti, de buitenschoolse kinderopvangdienst van de stad Sint-Truiden, werden voor de gelegenheid ook letterlijk in de bloemen gezet. “We gingen op bezoek bij al onze acht opvanglocaties, waar we onze 35 kinderbegeleiders verrasten met een boeketje bloemen. Zij zetten zich dag in dag uit in voor de ruim 2.200 kinderen die jaarlijks naar onze opvang komen. Dat doen ze met veel passie. Daarom verdienen ze het om één dag per jaar in de watten te worden gelegd”, zegt schepen van Kinderopvang Hilde Vautmans. “Kinderbegeleider zijn, is dan ook een heel belangrijke taak. Zij hebben een belangrijke hand in de opvoeding van vele kinderen en jongeren in onze stad. Op de Dag van de Kinderbegeleider willen we tonen hoe erkentelijk we hen hiervoor zijn”, aldus nog burgemeester Veerle Heeren.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer