Sint-Zuiden gaat opnieuw van start
RV Sint-Zuiden gaat opnieuw van start

Met Sint-Zuiden begint de zomer vrijdag al

Vergeet Paris Plage en Brussel Bad, de hoofdstad van Haspengouw heeft zijn eigen plekje om van een zomers hapje en tapje te genieten: Sint-Zuiden. In de schaduw van de statige Onze-Lieve-Vrouwkerk schijnt de komende maanden altijd de zon.

“Vrijdag opent Sint-Zuiden met een zuiderse receptie om 17.30 uur. Geniet, proef en beleef de zomer op alle manieren die Sint-Zuiden te bieden heeft en laat je verrassen. Een 20-tal horecaondernemers uit de straten en pleinen rond de hoofdkerk, de initiatiefnemers van Sint-Zuiden, nodigen je uit voor een zuiders feestje. Je zal een hele zomer lang mediterraans kunnen genieten op Sint-Zuiden” zegt voorzitter Kevin Vanhoegaerden. De straten en pleinen rond de kerk krijgen een zuiders tintje met terrassen, lampjes en olijfbomen.

Zeevruchtenfestival

“We willen samen met iedereen nu vrijdag de zomer inzetten. We klinken graag samen aan één lange Sint-Zuidentoog met gratis hapjes en drankjes. Alle horecazaken zullen een zomers extraatje brengen met animatie en muziek. Daarnaast staan er de komende weken al drie summerevents op de planning: ‘Midzomernacht’ tijdens de kortste nacht op 20 juni; het zeevruchtenfestival ‘Sint-Zuiden Bad’ op 4 augustus en een traditionele ‘Kermismaandag Revival’ op 26 augustus,” zegt  Vanhoegaerden.

In deze zuiderse zaken start vrijdag de Sint-Zuidenzomer: Le Greco, el Bocado, Cosmocafé, Bistroke, Os, Le Bouquet Garni, Balthazar 2.0, l’Italiano, Twentytwo Coffee, Den Ambacht, Roasties Bar, Den Artist, Cohibar, Istanbul, La Tasse en Bistro Zutt. Meer info op: www.sintzuiden.be

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer