De politie en het parket kwamen ter plaatse voor een onderzoek
RTZ De politie en het parket kwamen ter plaatse voor een onderzoek

Vrouw (67) bezweken aan brandwonden na ontploffing

De 67-jarige vrouw die maandagnamiddag zware brandwonden opliep bij een ontploffing aan de Kwadesteenweg in Sint-Truiden, is bezweken aan haar verwondingen. Het slachtoffer stond vlakbij een bus benzine die om een nog onduidelijke reden explodeerde.

Ze was achteraan in een werkplaats aan de slag met een grasmaaier. Mogelijk werd die op het moment van de ontploffing net bijgevuld met benzine. Buren werden alleszins opgeschrikt door een luide slag. De 67-jarige vrouw liep meteen ernstige brandwonden op over haar hele lichaam. Ook een man raakte bij de ontploffing verbrand. Buren snelden ter hulp, en probeerden de vrouw nog af te koelen met water. De twee slachtoffers werden uiteindelijk met spoed naar het gespecialiseerde brandwondencentrum in Neder-Over-Heembeek gebracht. Daar bezweek de vrouw inmiddels aan haar verwondingen. Het parket onderzoekt nog de precieze oorzaak van de ontploffing.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer