Pascy Monette komt zwaar onder vuur te liggen doordat de mist die rond het Villa Rosa-schandaal hangt maar niet wil optrekken
Karolien Coenen Pascy Monette komt zwaar onder vuur te liggen doordat de mist die rond het Villa Rosa-schandaal hangt maar niet wil optrekken

Wantoestanden in rusthuis Villa Rosa: sp.a eist ontslag van Pascy Monette, voorzitter Zorgbedrijf

“Door de aanhoudende onduidelijkheid van Pascy Monette als voorzitter van het Zorgbedrijf Sint-Truiden wordt er onherstelbare schade toegebracht aan het imago van het woonzorgcentrum Villa Rosa. Zou het niet best zijn dat hij de eer aan zichzelf houdt en ontslag neemt?” vraagt oud-burgemeester en sp.a-gemeenteraadslid Ludwig Vandenhove (sp.a) namens zijn partij.

“Daarbij merk je in alles dat het personeel bang is om te praten. Ook de aanwezigheid van Roger Clerinx als ondervoorzitter van het Zorgbedrijf is onhoudbaar. (Clerinx is de echtgenoot van Liliane Dorissen, de waarnemend directeur van Villa Rosa die van de feiten op de hoogte zou geweest zijn en eind december met pensioen ging. red).” zegt Ludwig Vandenhove (sp.a). De Truiense open Vld zal vanmiddag op deze vraag reageren.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Strauven Joeri

    Dit is de enige persoon die ook de minder sterken in de maatschappij bijstaat voor hulp !! De enige !! Op naar een beleid voor meer hulp aan eigen volk !

Lees meer