Het team achter het vrijwilligersportaal.
Alfons Schryvers Het team achter het vrijwilligersportaal.

Vrijwilligersportaal van start

Wie in Stabroek op zoek is naar een vrijwillige, zinvolle en nuttige tijdsbesteding, kan voortaan alle vacatures voor vrijwilligers terugvinden op www.stabroek.be/vrijwilligerswerk. Momenteel staan al ongeveer 15 vacatures op de site. 

Momenteel is men op zoek naar leden voor de jeugdraad, helpers voor tijdens de speelbabbel van het Huis van het Kind, buddy’s voor de sociale dienst, huistaakbegeleiders en vrijwilligers voor de mindermobielencentrale. 

Op de site kunnen geïnteresseerden voor vrijwilligerswerk ook de nodige informatie vinden over de wetgeving betreffende vrijwilligerswerk. Daarnaast is er binnen de gemeente ook een aanspreekpunt voor diegenen die graag meer persoonlijke uitleg willen. Dat kan via vrijwilligers@stabroek.be of 03-317.18.80. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer