Het kasteel Ravenhof is de plaats van afspraak
Alfons Schryvers Het kasteel Ravenhof is de plaats van afspraak

Wandel mee met BV’s en steun het goede doel

Het evenement ‘Breek De Stilte’ heeft dit jaar plaats op zondag 8 september. De locatie voor deze jaarlijkse familiedag, tussen 10 en 18 uur, is in en rond het kasteel Ravenhof te Putte-Stabroek. Samen met enkele BV’s zijn er verschillende geleide wandelingen. De volledige opbrengst gaat naar de actie Breek De Stilte.

Van 10 tot 11 uur kunnen bezoekers ontbijten. Vooraf inschrijven voor het ontbijt (7 euro) is een must. Nadien staat bewegen centraal. Er zijn wandelingen van 2, 3, 5 en 6 kilometer. De eerste geleide boswachterswandeling start na het ontbijt. Deelnemen aan de wandeling kost 1,50 euro. Inschrijven kan de dag zelf. Om 14 uur vertrekt een geleide familiewandeling van 3 km met bekende Vlamingen die samen met clowns en muzikanten het nabijgelegen Moretusbos intrekken. Onder anderen Marijn De Valck, Danni Heylen, Ben Rottiers, Steve Geerts, Marianne Devriese en Tuur De Weert tekenen al present. Inschrijven voor de geleide wandeling met BV’s kost 2,50 euro, kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee. Inschrijven kan de dag zelf. Bovendien dingt het best verklede kindje mee om een mooie prijs te winnen. Om 16 uur kiezen de bekende Vlamingen er de mooiste uit. In en rond het kasteel is er allerlei randanimatie voorzien zoals gratis grime, clowns en springkastelen. Op het podium zijn er optredens van onder meer;Marijn Devalck, Ron Van Hoof, Duo Melodie, Roy Miner, WillyBoy en Jay Thompson. Meer info, en inschrijvingen voor het ontbijt, op www:breekdestilte.be

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer