Marino Vaneenoo en Gwenny Blanckaert met hun kroost bij de geboorte van baby Xale zeven maanden geleden. We zien Xael, Leax, Xeal, Alex, Axel, Exla en Xela. Normaal verwelkomt het gezin in mei een tiende kindje. Op de naam is het nog even wachten. Al zijn de keuzes eerder beperkt.
Joke Couvreur Marino Vaneenoo en Gwenny Blanckaert met hun kroost bij de geboorte van baby Xale zeven maanden geleden. We zien Xael, Leax, Xeal, Alex, Axel, Exla en Xela. Normaal verwelkomt het gezin in mei een tiende kindje. Op de naam is het nog even wachten. Al zijn de keuzes eerder beperkt.

Exclusief voor abonnees

Ooievaar opnieuw op komst bij gezin dat negen kinderen heeft met de letters A, L, E en X in hun naam: “Er zijn nog combinaties over”

De familie Vaneeno uit Staden telt al negen kinderen, maar verwacht in mei een tiende kindje. Over de naam is het nog even nadenken, maar als je weet dat de negen kindjes Alex, Axel, Xela, Lexa, Xael, Xeal, Exla, Leax en Xale heten, begrijp je wel dat het weer een kwestie wordt van even schudden met dezelfde vier letters. “Er zijn nog negen combinaties over”, knipoogt mama Gwenny.

Je hebt 18% van dit artikel gelezen

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Gert Maes

    Dit is gewoon een hobby voor de ouders. Hoe kunnen ze nog tijd besteden aan de negen kinderen die ze al hebben? Volgens mij is het enige doel vermenigvuldigen en de opvoeding van de jongsten laten aan de oudste kinderen van de kroost.

  • Ludwig Vanden Boer

    Ze moesten ze een boet opleggen wegens klimaat- en milieumishandeling.

Lees meer