2 Silvia Claes raakte zwaargewond bij een ongeval op het kruispunt van de Haachtsesteenweg en de Tervuursesteenweg in Steenokkerzeel.
VTM / Marc Baert Silvia Claes raakte zwaargewond bij een ongeval op het kruispunt van de Haachtsesteenweg en de Tervuursesteenweg in Steenokkerzeel.

Actrice Silvia Claes zwaargewond na aanrijding met vrachtwagen op Haachtsesteenweg

Silvia Claes (43), die tot vorig jaar de rol van Trudy speelde in Familie, moest deze ochtend rond 10 uur op de Haachtsesteenweg in Steenokkerzeel bevrijd worden uit haar wagen nadat ze werd aangereden door een vrachtwagen. Silvia werd overgebracht naar Gasthuisberg. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Op het moment dat de actrice wou afslaan op het kruispunt richting de Tervuursesteenweg, reed een vrachtwagen haar auto in volle snelheid aan in de flank. Ze zat bijgevolg gekneld in haar wagen, waarna de brandweer het voertuig openknipte en Silvia kon bevrijden. Op dat moment was de actrice nog bij bewustzijn.

Claes werd zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht. Haar ex-man Gunther Levi is op de hoogte van het ongeval, maar kan nog niet veel zeggen over de toestand van Claes. Hij laat wel weten dat ze niet in levensgevaar is.

De actrice werkt ondertussen al een tijdje als administratief medewerker in de bibliotheek van Kortenberg, een buurgemeente van Steenokkerzeel.

2 Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Haachtsesteenweg en de Tervuursesteenweg in Steenokkerzeel.
Marc Baert Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Haachtsesteenweg en de Tervuursesteenweg in Steenokkerzeel.

20 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Peggy Verbeken

    Veel sterkte en een spoedig herstel

  • DIMITRI VERHAS

    ook van mij veel sterkte gewenst

Lees meer