3 Angelo Bottiglieri is tevreden dat hij zijn frituur binnenkort mag heropenen. “We zullen zeker rekening houden met de buurt”, luidt het.
Baert Marc Angelo Bottiglieri is tevreden dat hij zijn frituur binnenkort mag heropenen. “We zullen zeker rekening houden met de buurt”, luidt het.

Exclusief voor abonnees

Frituur die dicht moest na klacht van buur mag deuren na twee maanden heropenen: “Klanten verloren? Integendeel, dit heeft ons reclame bezorgd”

Deputatie geeft uitbaters Fritaliaan vergunning, al zijn er enkele voorwaarden aan verbonden

Bijna dag op dag twee maanden nadat Angelo en Renato Bottiglieri hun frituur in het Vlaams-Brabantse Melsbroek na een klacht van een buur moesten sluiten, krijgen de broers alsnog een vergunning. Op de heropening van de Fritaliaan is het mogelijk wel nog wachten tot na Nieuwjaar. “Hier komen we sterker uit”, klinkt het bij de broers, die benadrukken dat ze elk conflict met de buur willen vermijden.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

18 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Marc Rooms

    Ik kan m geen ongelijk geven. Het is ook een woonwijk. Ik wil absoluut geen frituur naast mijn deur.

  • Gunnar Aers

    Ik wil ook een frituur naast mijn deur

Lees meer