Seppe Nobels was eerder al actief op Tomorrowland in Boom.
Photo News Seppe Nobels was eerder al actief op Tomorrowland in Boom.

Seppe Nobels curator van food-gebeuren op Paradise City

Dancefestival Paradise City heeft Seppe Nobels, de chef-kok van het Antwerpse restaurant Graanmarkt 13, kunnen strikken. Nobels wordt aangesteld als curator van het hele food-gebeuren.

Recent werd de chef-kok nog verkozen tot ’s werelds vijfde beste groentechef door We’re Smart World. Hij staat bekend om zijn atypische groentebereidingen met micro-lokale ingrediënten. Op Paradise City zal Seppe Nobels er mee voor moeten zorgen dat de voedselverspilling tot een absoluut minimum beperkt wordt. Zo zal het festival vol inzetten op het aanbieden van gerechten die gemaakt zijn met wat de natuur op dat moment en in de nabije toekomst te bieden heeft. Nobels moet het vijfgangenmenu in de comfortzone op het terrein naar een groener en hoger niveau tillen met klimaatvriendelijke recepten.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer