5
Kristof Pieters

Korte maar felle brand in stookruimte van serrecomplex

In de Vennestraat in Stekene heeft donderdagmiddag een korte maar felle brand gewoed in een serrecomplex. Zowel de brandweer van de Hulpverleningszone Waasland als de Nederlandse collega’s kwamen ter plaatse.

Omstreeks 11.45 uur merkte een overbuurvrouw een hevige zwarte rookontwikkeling op die uit de serre opsteeg. Zowel uit Nederland als uit de hulpverleningszone Waasland kwamen blusploegen de brand bestrijden. Omdat er ook een dieseltank lekte en er verschillende gasflessen vlakbij de brandhaard lagen, moest de brandweer voorzichtig te werk gaan. Na een kwartier was het vuur onder controle. Waarschijnlijk lagen onderhoudswerken in de stookruimte aan de basis van de brand. Er raakte niemand gewond. De schade bleef beperkt tot de stookruimte zelf.

5
Kristof Pieters
5
Kristof Pieters
5
Kristof Pieters
5
Kristof Pieters

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer