Kristof Ghyselinck

Exclusief voor abonnees

Stem nu voor Hét Streekproduct 2019. VTM-kok Loïc kiest ook: “Onze Duisburgse druiven, héérlijk”

Deze maand organiseert HLN de streekproductenwedstrijd, waarin onze lezers het beste streekproduct van Vlaanderen kiezen. Een mooie gelegenheid voor een gesprek met de nieuwe tv-kok van VTM, over zijn leven en werk, en natuurlijk ook: over zijn favoriete streekproducten.

Loïc (25) was al geen onbekende meer, na zijn deelname aan de VTM-kookwedstrijd The Taste en zijn reportages over Japan voor Iedereen Beroemd. Maar sinds begin deze maand kent letterlijk heel het land hem: op 2 september ging zijn kookprogramma Zot van Koken van start op VTM én RTL TVI. De reacties zijn overweldigend positief: het programma loopt nog geen twee weken, en hij wordt nu al de jonge Jeroen Meus genoemd. Zelf blijft hij er allemaal rustig bij. “Ik kijk heel hard op naar Jerre en alles wat hij doet”, zegt hij. “Het is dus zeker een compliment om met hem vergeleken te worden. Maar ik hoop toch vooral om mijn eigen stijl te kunnen tonen.”

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer