3 The Beast, vorig jaar op het Sint-Pietersplein in Gent.
Gianni Barbieux The Beast, vorig jaar op het Sint-Pietersplein in Gent.

‘The Beast’ komt naar het Stationsplein in herfstvakantie

The Beast, een reusachtige dinosaurus waar je letterlijk in kan wandelen, van 48 meter lang en 12 meter breed, komt in de herfstvakantie naar het Stationsplein in Sint-Niklaas.

Vorig jaar lag het nog op het Sint-Pietersplein in Gent, deze herfstvakantie komt The Beast naar het Stationsplein in Sint-Niklaas, van vrijdag 25 oktober tot en met zondag 3 november.

The Beast is een soort gigantische dinosaurus waar mensen in kunnen wandelen. Langs de opengesperde muil geraak je binnen en dan passeer je alle organen, van de slokdarm en de hartkamer naar de longen, maag en via de darmen weer naar buiten. In de buik van de dinosaurus zijn er heel wat licht- en geluidseffecten, om jong en oud te boeien. Het ding is 48 meter lang, 12 meter breed en 7,5 meter hoog.

3
Didier Verbaere

The Beast is in Sint-Niklaas dagelijks open van 12 tot en met 18 uur. Op 31 oktober is er een halloweennocturne tot middernacht. Een toegangsticket voor The Beast kost 4 euro per persoon, 10 euro voor een familie met 3 personen en 12 euro voor een familieticket voor 4 personen.

3
Didier Verbaere

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • maud hallett

    Tof! goed initiatief

Lees meer