iStock

Bewoner Ganstienden betrapt dief op heterdaad

Er werden op kerstdag enkele inbraken gepleegd in woningen in Ganstienden in Temse. In één huis werd de inbreker betrapt door een bewoner die thuiskwam. Een speuractie in de buurt leverde echter geen resultaat op.

Toen de bewoner thuis arriveerde, betrapte deze een inbreker in zijn woning. De dief zette het onmiddellijk op een lopen. Een zoekactie door de politie in de omgeving leverde geen resultaat meer op. In deze woning werd er geen buit gemaakt. In een andere woning in Ganstienden werd er via de achterkant ingebroken. De kamers werden doorzocht en er werden verschillende juwelen gestolen.

In een derde huis werd het raam opengebroken langs de achterzijde. De woning werd volledig doorzocht. Het juiste nadeel is nog niet gekend. Van een vierde woning werd het achterpoortje opengebroken en de bekabeling van de schrikverlichting doorgeknipt.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer