5 De politie houdt de woning in observatie
Kristof Pieters De politie houdt de woning in observatie

Exclusief voor abonnees

Buurt reageert geschokt op verdacht overlijden in Temse: “Nooit iets vreemds opgemerkt”

In de Grote Dweersstraat in Temse wordt geschokt gereageerd op het verdacht overlijden van de 39-jarige Jacub M. De man werd dood teruggevonden achter het stuur van zijn auto. Kwaad opzet wordt niet uitgesloten. “We wonen in een doodlopende straat. Verdachte handelingen zouden normaal gezien meteen opgemerkt worden. Het is ons ook een raadsel wat er gebeurd is”, klinkt het verontrust bij de buren.

Jacub M. werd vrijdagochtend levenloos aangetroffen achter het stuur nadat hij met zijn zwarte BMW van de rijbaan was afgeweken en in een voortuin terechtkwam op amper 200 meter van zijn woning. Aanvankelijk werd gedacht aan een natuurlijk overlijden maar bij de autopsie werden verwondingen aangetroffen die niet overeenstemmen met het ongeval.

Je hebt 19% van dit artikel gelezen

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer