.
Getty Images/iStockphoto .

Buurtbewoner ziet inbrekers op dak kruipen en belt politie

Een buurtbewoner heeft zondagmiddag op klaarlichte dag twee inbrekers op heterdaad betrapt. Hij zag hoe twee mannen op het dak van een woning aan het kruipen waren om zo het huis te kunnen betreden. De politie werd onmiddellijk gebeld, maar een zoektocht naar de daders leverde niets op. 

De feiten gebeurden zondagnamiddag rond 16.45 uur in Hamme-Zogge. Een man zag hoe de twee personen met een ladder op een woning kropen en belde meteen de politie. Toen de agenten ter plaatse kwamen, zijn de daders op de vlucht geslagen. Er werd nog een zoektocht gehouden met steun van de politiezone Berlare-Zele, maar de daders konden niet worden aangetroffen. Sinds kort is er een BIN-Netwerk in Hamme, dit werd ook geactiveerd bij de inbraakmelding. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer