Carmen, Bieke en Marcske van FC De Kampioenen te gast op Sleutelbraderij

In Temse vond zaterdag voor de veertigste keer de Sleutelbraderij plaats. Speciale gasten deze keer waren Carmen, Bieke en Marcske van FC De Kampioenen.

Elk jaar nodigt Unizo Temse, de organisator van de Sleutelbraderij, een bekende gast uit. De Sleutelbraderij was aan de 40ste editie toe en daarom waren er zaterdagmiddag dríe bekende gezichten: Carmen, Bieke en Marcske uit FC De Kampioenen.

Loes Van den Heuvel, An Swartenbroekx - op krukken en in een rolstoel door een knieblessure - en Herman Verbruggen kwamen voor een meet & greet naar Temse en kregen uiteraard heel veel aandacht. Dankzij het nauwe contact dat Temse heeft met regisseur Jan Verheyen, geboren en getogen Temsenaar, konden de drie acteurs van FC De Kampioenen naar de Sleutelbraderij gehaald worden.

Tijdens de Sleutelbraderij staan de winkels in de kijker, met promoties, de nieuwste collecties en attracties, op de as Kouterstraat-August Wautersstraat. 

2
RV
2
RV

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Lucas Vissers

    Ze waren beter naar Puurs afgezakt, daar was volk !!!

Lees meer