Carmen, Bieke en Marcske van FC De Kampioenen te gast op Sleutelbraderij

In Temse vond zaterdag voor de veertigste keer de Sleutelbraderij plaats. Speciale gasten deze keer waren Carmen, Bieke en Marcske van FC De Kampioenen.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Elk jaar nodigt Unizo Temse, de organisator van de Sleutelbraderij, een bekende gast uit. De Sleutelbraderij was aan de 40ste editie toe en daarom waren er zaterdagmiddag dríe bekende gezichten: Carmen, Bieke en Marcske uit FC De Kampioenen.

Loes Van den Heuvel, An Swartenbroekx - op krukken en in een rolstoel door een knieblessure - en Herman Verbruggen kwamen voor een meet & greet naar Temse en kregen uiteraard heel veel aandacht. Dankzij het nauwe contact dat Temse heeft met regisseur Jan Verheyen, geboren en getogen Temsenaar, konden de drie acteurs van FC De Kampioenen naar de Sleutelbraderij gehaald worden.

Tijdens de Sleutelbraderij staan de winkels in de kijker, met promoties, de nieuwste collecties en attracties, op de as Kouterstraat-August Wautersstraat. 

2
RV
2
RV

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Lucas Vissers

    Ze waren beter naar Puurs afgezakt, daar was volk !!!

Lees meer