2
JVS

Dag van de Kringwinkel: van Disney en superhelden, strips tot design spullen

Komende zaterdag 19 oktober is er de Dag van de Kringwinkel, in Sint-Niklaas, Temse en Sint-Gillis-Waas. 

Den Azalee zet zaterdag alle zeilen bij om van de Dag van de Kringwinkel een hele belevenis te maken. In de Kringwinkel in Sint-Niklaas wordt er een kinderpaleis ingericht met spullen van Disney en alle superhelden, in Sint-Gillis-Waas is er een grote stripbeurs en in Temse zet de Kringwinkel design spullen en tweedehands merkkleding in de kijker.

Op de Dag van de Kringwinkel zet Den Azalee ook de medewerkers in de schijnwerpers. “Je ziet ze niet vaak, maar ze zijn er wel”, klinkt het bij Den Azalee-voorzitter Sofie Heyrman en directeur Peter Maris. “Achter de schermen werken 315 mensen om tweedehandsspullen een nieuw leven te geven. We mogen heel fier zijn op al die mensen.”

De Kringwinkel van Sint-Niklaas bevindt zich in de Heistraat 115, in Temse in de Krijgsbaan 247 en in Sint-Gillis-Waas in de Kluizenmeersen 2.

2
JVS

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer