RV

Dit weekend Elverseelse Feesten: expo, fuif, rommelmarkt en muziek

Vanavond starten de Elverseelse Feesten met de Forzafuif en de opening van de tentoonstelling Pact VII. Het hele weekend lang is het dorp in feeststemming.

De Elverseelse Feesten starten vanavond met cultuur. In de pastorij in de Dorpstraat 74 opent projectatelier Perron 17 van de Academie en Vaktekenschool van Temse de tentoonstelling ‘Pact VII, Het Laatste (v)Oordeel’, in samenwerking met de Heemkundige Kring Braem. Nog vanavond is er de Forzafuif in de Emiel Naudtszaal. 
Zaterdag is er een rommelmarkt in de Hof ter Elstlaan, Vestwegel en Schuttershof, van 13 tot 18 uur. ‘s Middags is er een optreden van The Marks en een demonstratie van hondenclub Lucky Dog. 
Zondag kan iedereen oldtimers bewonderen, van 10 tot 12 uur op het Kerkplein. Om 11 uur is er een aperitiefconcert van de koninklijke harmonie Sinte-Ceciliakring Elversele in de tuin van de pastorij, of bij regenweer in de kerk. 
Op zaterdag 18 mei sluiten de Elverseelse Feesten af met het petanquekampioenschap van Okra op het petanqueterrein in de Meersstraat. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer