2 Loes Van den Heuvel (Carmen), An Swartenbroeckx (Bieke) en Herman Verbruggen (Markske) van FC De Kampioenen komen naar de 40ste Sleutelbraderij in Temse voor een meet & greet.
Henk Deleu Loes Van den Heuvel (Carmen), An Swartenbroeckx (Bieke) en Herman Verbruggen (Markske) van FC De Kampioenen komen naar de 40ste Sleutelbraderij in Temse voor een meet & greet.

FC De Kampioenen te gast op 40ste Sleutelbraderij

Op zaterdag 14 september vindt in Temse voor de veertigste keer de Sleutelbraderij plaats. Drie acteurs uit FC De Kampioenen zijn die dag te gast in Temse.

Elk jaar nodigt Unizo Temse, de organisator van de Sleutelbraderij, een bekende gast uit. De Sleutelbraderij is aan de 40ste editie toe en daarom komt er een extra hoogtepunt. Deze keer zijn er drie bekende gezichten: drie acteurs uit de populaire serie FC De Kampioenen zullen van de partij zijn. Loes Van den Heuvel, An Swartenbroekx en Herman Verbruggen komen die dag naar Temse.

De Sleutelbraderij blijft in de eerste plaats een commercieel evenement. De zelfstandige ondernemers zetten hun winkels die dag in de kijker, met promoties, hun nieuwste collecties en attracties, op de as Kouterstraat-August Wautersstraat. Er is ook een kermis en er zijn optreden van de streetband De Strooien Hoedjes, de Steltenlopers van Merchtem, enzovoort.

“Maar voor deze jubileumeditie is er dus een uitzonderlijke meerwaarde. Dankzij het nauwe contact dat Temse heeft met regisseur Jan Verheyen, geboren en getogen Temsenaar, komen de drie prominente acteurs van FC De Kampioenen als eregasten naar de Sleutelbraderij.” Met Jan Verheyen en de collega’s werken zij volop aan de vierde Kampioenenfilm ‘Viva Boma’. Loes Van den Heuvel, An Swartenbroekx en Herman Verbruggen zullen om 14 uur hun opwachting maken op de Sleutelbraderij. 

2 De Sleutelbraderij in Temse vindt zaterdag 14 september al voor de 40ste keer plaats.
JVS De Sleutelbraderij in Temse vindt zaterdag 14 september al voor de 40ste keer plaats.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Lucas Vissers

    Eentonig en niets te zien in heel de gemeente ! Was vroeger een gezellig proper winkelcentrum ! Nu nog een bakker, beenhouwer, bank en heel veel nachtwinkels !

Lees meer