4 De organisatie kan rekenen op de inzet van vele tientallen vrijwilligers.
JVS De organisatie kan rekenen op de inzet van vele tientallen vrijwilligers.

Festivel klaar voor drie dagen feest

Morgen gaat Festivel, het driedaagse festival in Temse-Velle, van start. Blikvangers zijn Peter Van de Veire bij Festiquiz vrijdagavond, bondscoach Roberto Martinez bij Festisport zaterdagmiddag, dj Mattn en nog een hele reeks topdj’s zaterdagavond en Nachtwacht en Maya de Bij voor Festikids op zondagmiddag.

Festivel pakt voor de tweede editie dit weekend uit met een reeks grote namen, voor ieder wat wils. In en rond de gigantische festivaltent van liefst 32 bij 55 meter naast de E17 in Temse-Velle is er heel wat te beleven. De opbouw van het terrein ging vorig weekend al van start. Vele tientallen vrijwilligers staken de handen uit de mouwen. “We kunnen rekenen op een groot, enthousiast team. Zij zorgen ervoor dat Temse-Velle drie dagen lang een echt groots festival kan brengen”, aldus voorzitter Philippe Van Robaeys van de vzw Festivel.

Op vrijdagavond 26 april is er Festiquiz, een ludieke quiz met meer dan honderd teams. Presentator is opnieuw radio- en tv-figuur Peter Van de Veire, zelf ook Temsenaar. Op zaterdag 27 april komt er met Festisport een nieuwe activiteit bij, van 11 tot 16 uur. Dan is er sport, spel en amusement voor iedereen, op het festivalterrein. Eregast is niemand minder dan bondscoach Roberto Martinez. “Hij zal aanwezig zijn tijdens Festisport en op het podium spreken over zijn ervaringen als coach van grote teams en voetbalsterren. Hij zal dit doen in gesprek met Sporza-presentator Ruben Van Gucht. Het publiek kan hem vragen stellen en nadien ook met hem op de foto. We willen Festisport laagdrempelig houden, de toegang is dan ook gratis.” De bondscoach is al vanaf 13 uur van de partij. Bij minder weer vindt alles plaats in de grote tent.

Zaterdag van 18 tot 3 uur is er vervolgens Festival met 9 Belgische dj’s: Gert, Maori, Dirk Stoops, Sven Ornelis, Gunther D, Partyshakerz, F.R.A.N.K., Mattn en dj Ghost. Afsluiten doet Festivel op zondag met Festikids, een programma voor de jongste festivalbezoekers en hun families. Presentator is Tomas De Soete. Onder meer Maya de Bij, Zeppe en Zikki, dj Gert, Splash Kinderdisco, dj F.R.A.N.K. en de Nachtwacht zijn van de partij.

Info en tickets: www.festivel.be.

4
RV
4
RV
4
RV

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer