7
Kristof Pieters

Fietser met speedbike raakt zwaargewond bij dodehoekongeval op Krijgsbaan

Op de Krijgsbaan in Temse is dinsdagnamiddag een fietser zwaargewond geraakt bij een dodehoekongeval. De fietser reed met een speedbike. Hij werd gegrepen door een afslaande vrachtwagen.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Het ongeval gebeurde iets voor vier uur op de brug over de N16. De chauffeur van een vrachtwagen van een aannemer uit Tielrode wou rechtsaf slaan om de N16 richting Sint-Niklaas op te rijden terwijl de fietser rechtdoor reed in de richting van het centrum van Temse. De fietser werd door de afslaande truck gegrepen, kwam onder het gevaarte terecht en werd een twintigtal meter meegesleurd. Het slachtoffer werd door de opgeroepen hulpdiensten vanonder de vrachtwagen bevrijd en werd gewond naar het AZ-Nikolaas in Sint-Niklaas overgebracht. Volgens de eerste berichten zou hij er gelukkig niet zo ernstig aan toe zijn. Van de speedbike bleef amper nog iets over. Maandag gebeurde er ook al een dodehoekongeval in Burcht. Daarbij kwam een 57-jarige fietser uit Kruibeke om het leven.

7
Kristof Pieters
7
Kristof Pieters
7
Kristof Pieters
7
Kristof Pieters
7
Kristof Pieters
7
Kristof Pieters

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Patrick Van puymbroeck

    Die fietsen gaan te snel gaan even snel als een bromfiets maar daar moet je een helm en rijbewijs zelfs op een snorfiets vliegen ze op gemak voorbij men creert onveilige situaties met hun tegnologie

Lees meer