2 De Grote Signeerdag vond plaats in de feestzaal van het gemeentehuis.
RV De Grote Signeerdag vond plaats in de feestzaal van het gemeentehuis.

Honderden stripliefhebbers op Grote Signeerdag

Stripliefhebbers uit alle hoeken van Vlaanderen én uit Nederland hebben de weg gevonden naar de Grote Signeerdag in Temse.

Op die Grote Signeerdag waren een dertigtal striptekenaars aanwezig om hun albums te signeren. Er kwamen enkele honderden stripliefhebbers op af. 
Stripkenner Sascha Van Laeken uit Kruibeke stelde er zijn ‘Strip Sticker Catalogus’. Dat luxeboek van 340 pagina’s bevat 7.095 afbeeldingen in kleur van stickers getekend door striptekenaars. De auteur werkte 5 jaar aan het boek. De publicatie, uitgegeven bij Bonte (Brugge), is verkrijgbaar bij de auteur, via lavas@telenet.be en kost 59,95 euro. De Grote Signeerdag was een initiatief van culturele vereniging Spirit uit Temse.

2 Sascha Van Laeken met zijn nieuwe ‘Strip Sticker Catalogus’, in het bijzijn van burgemeester Luc De Ryck en Spirit-voorzitter Raoul De Graeve.
RV Sascha Van Laeken met zijn nieuwe ‘Strip Sticker Catalogus’, in het bijzijn van burgemeester Luc De Ryck en Spirit-voorzitter Raoul De Graeve.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer