2 De bestuurster raakte niet gewond, maar was wel in shock.
Kristof Pieters De bestuurster raakte niet gewond, maar was wel in shock.

Jonge bestuurster in shock na ongeval op rotonde

Op de rotonde van de Duivenhoek in Elversele belandde maandag in de late avond een Mini op enkele betonblokken en een verkeersbord. De bestuurster, een 21-jarige vrouw uit Hamme, raakte lichtgewond.

Het ongeval gebeurde maandagavond omstreeks 23 uur. Een jonge vrouw kwam met haar Mini van de N41 uit de richting van Sint-Niklaas gereden. Aan de de Duivenhoek reed ze rechtdoor over de rotonde. Haar wagen kwam tot stilstand tegen enkele betonblokken en een verkeersbord. De 21-jarige bestuurster uit Hamme verloor even het bewustzijn. De hulpdiensten kwamen ter plaatse om haar uit de wagen te helpen. Ze werd voor verzorging naar het AZ Nikolaas in Sint-Niklaas overgebracht. Haar wagen was niet meer rijvaardig en moest getakeld worden. Er was tijdelijk verkeershinder.

2
Kristof Pieters

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer