5 De fietser werd aangereden aan de oversteekplaats van de N41 en de Kettermuitstraat.
Kristof Pieters De fietser werd aangereden aan de oversteekplaats van de N41 en de Kettermuitstraat.

Jonge fietser zwaargewond na aanrijding op kruispunt N41

Op het kruispunt van de N41 met de Kettermuitstraat, vlak op de grens van Elversele en Sint-Niklaas, is vrijdagavond een fietser aangereden door een personenwagen. De jongen raakte zwaargewond maar is niet in levensgevaar.

Het ongeval gebeurde rond half zeven in de richting van Sint-Niklaas. Een jonge fietser stak de rijbaan over aan het kruispunt van de N41 met de Kettermuitstraat ter hoogte van de verkeerslichten en werd gegrepen door een Citroën. Het slachtoffer kreeg van een MUG-team de eerste zorgen toegediend en werd vervolgens met zware verwondingen naar het ziekenhuis afgevoerd. De rijbaan in de richting van Sint-Niklaas was een hele tijd afgesloten maar dat werd opgeheven zodra duidelijk was dat de jongen niet in levensgevaar verkeerde. Volgens de politie zou de jonge fietser vermoedelijk door het rode licht zijn gereden. Door het ongeval was er grote verkeershinder in alle richtingen.

5
Kristof Pieters
5
Kristof Pieters
5
Kristof Pieters
5
Kristof Pieters

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer