2 De wagen kwam terecht in een voortuin.
Kristof Pieters De wagen kwam terecht in een voortuin.

Jonge vader, wiens vrouw hoogzwanger is, wordt onwel achter het stuur en overlijdt

In de Grote Dweersstraat in Temse heeft zich vrijdagochtend een drama afgespeeld. Een 39-jarige man werd op weg naar het werk onwel achter het stuur van zijn wagen en belandde in een voortuin. Een reanimatiepoging door bewoners en de hulpdiensten mocht helaas niet baten. De man overleed ter plaatse. Hij laat een 8 maanden zwangere vrouw en een dochtertje van 2 jaar achter.

Het was om iets over 5 uur dat bewoners van de straat plots twee luide knallen hoorden. Toen bewoonster Elly D’hondt naar buiten ging kijken, zag ze een auto in de voortuin van de buren staan. “Samen met mijn man en nog enkele andere buren zijn we naar buiten gelopen. De chauffeur zat roerloos achter zijn stuur. We hebben geprobeerd om hem uit de wagen te halen, maar dat lukte in eerste instantie niet. Na wat proberen hebben we hem toch uit de auto gekregen en zijn we met de reanimatie gestart. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en hebben het dan overgenomen.”

De reanimatiepoging mocht helaas niet baten. De 39-jarige J.M. overleed ter plaatse. Een wetsdokter en verkeersdeskundige kwamen ter plaatse om te achterhalen wat er zich juist had afgespeeld. Uit dat onderzoek bleek al snel dat de man onwel werd achter het stuur en het om een natuurlijk overlijden gaat. Het slachtoffer was pas vertrokken naar zijn werk in de Antwerpse haven en woonde slechts 200 meter verderop. Hij laat een vrouw, die hoogzwanger is, en een dochtertje van 2 jaar achter. Het koppel is afkomstig uit Polen en woonde al enkele jaren in Temse. 

2
Kristof Pieters

13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Els Arnout

    Voel zo mee met dit gezin. Zoveel verdriet daar zijn geen woorden voor. Veel moed voor de hoogzwangere vrouw en hun 2 jarig dochtertje.

  • Mireille Martens

    Sterkte aan familie en vrienden

Lees meer