RV

Koppel viert zeventigste huwelijksverjaardag

Louis Huyben en Jenny Osselaer uit Temse zijn zeventig jaar getrouwd. Een hele prestatie van het koppel. Op dit moment zijn er in Temse maar drie koppels die meer dan 70 jaar getrouwd zijn.

Louis Huyben en Jenny Osselaer hebben hun platina huwelijksjubileum gevierd. Al liefst zeventig jaar delen ze lief en leed met elkaar. Ze trouwden in het jaar 1949. Hun zeventigste huwelijksverjaardag werd natuurlijk gevierd. Dat deden ze met hun familieleden: hun dochter, hun twee kleinzonen en twee achterkleinzonen.

Louis werd geboren in Temse op 4 december 1929, Jenny in Tielrode op 12 november 1928. Op 29 april 1949 werden zij in Tielrode in de echt verbonden. Louis, uitstekend amateurfotograaf, was bediende op de Boelwerf, Jenny was huisvrouw. Ze wonen momenteel in de Oeverstraat.

Op dit moment zijn er in Temse drie echtparen meer dan 70 jaar getrouwd: Frans De Bruyn en Maria Meersman, die trouwden in 1948, en Albert De Pauw en Clementina Totté, ook in 1948. En daar horen nu ook Louis Huyben en Jenny Osselaer bij. Proficiat!

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer