Schepenen Wim Van Rossen en Hugo Maes, burgemeester Luc De Ryck, voorzitter Raoul Van Raemdonck, Alain Vereecke, Bart Claus en sportraadvoorzitter Bert Rooman.
JVS Schepenen Wim Van Rossen en Hugo Maes, burgemeester Luc De Ryck, voorzitter Raoul Van Raemdonck, Alain Vereecke, Bart Claus en sportraadvoorzitter Bert Rooman.

KSV Temse zet meer in op eigen jeugd

Voetbalclub KSV Temse zal voortaan meer inzetten op de eigen jeugd en spelers uit de regio. Zij moeten de basis vormen van een nieuwe succesvolle toekomst, zo heeft de club benadrukt op de paashappening.

KSV Temse organiseerde vorige week een paashappening in het lokaal Club 45, waar heel wat mensen op afkwamen. De voetbalclub ambieert momenteel de derde plaats in de eindrangschikking. De club verwoordde ook duidelijk de visie op de toekomst. De klemtoon zal voortaan liggen op de eigen jeugd en de spelers uit eigen streek. Zij moeten de basis vormen van een nieuwe succesrijke toekomst, klonk het bij algemeen manager Alain Vereecke, verantwoordelijke jeugdopleiding Bart Claus en voorzitter Raoul Van Raemdonck.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer