Man die vrouw neerstak in de cel voor poging doodslag

Een 38-jarige man van Griekse afkomst zit in de gevangenis omdat hij woensdagavond zijn vriendin verschillende keren in het gezicht stak. De vrouw (39) overleefde de poging doodslag. Zij is zwaargewond.

 Het Antwerpse parket deelde donderdagmiddag mee dat de vriend van Hilka D. is aangehouden op verdenking van poging tot doodslag. De 38-jarige Griek ging zijn vriendin woensdagavond met een mes te lijf in hun appartement in de Haantjeslei. 

De vrouw verloor veel bloed en werd afgevoerd naar het ziekenhuis. Ze is buiten levensgevaar.  Eén van de bewoners hoorde  het slachtoffer  roepen. “’Stop ermee, stop ermee’, riep ze”, zegt Koen. “We zaten op het terras en hadden geen idee tegen wie ze schreeuwde. Het klonk best beangstigend.”

De twee honden die in het appartement werden aangetroffen, zijn door de technische dienst van de politie meegenomen naar de Noorderlaan waar ze opgevangen worden.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Dirk Pieters

    Dat ze daar in Antwerpen nog plaats hebben in de cel, maar volgend bdw van de nv blablablabla is de misdaad in Antwerpen met 30% gedaald, ik geloof er niets van ik denk dat ze bij de nva een probleem met cijfertjes hebben net zoals met de begroting.

Lees meer