RV

Meer dan 600 bezoekers op streekproductenbeurs van Confrérie Gouden Sleutel

Meer dan zeshonderd mensen hebben in Temse de tweede streekproductenbeurs bezocht.

In de schoot van Toerisme Temse werd in 2017 de Confrérie Gouden Sleutel opgericht, ter promotie van Temsese streekproducten. De tweede editie van de beurs vond vorig weekend plaats, op Erfgoeddag, in de feestzaal van het gemeentehuis. Met meer dan 600 bezoekers was de beurs opnieuw een schot in de roos. De bezoekers konden proeven van delicatessen en specialiteiten uit eigen gemeente, van streekdranken tot ambtelijk bereide lekkernijen, 34 in totaal. “Dit initiatief raakt duidelijk een gevoelige snaar. Uiteraard krijgt deze beurs daarom een vervolg", klinkt het. 
Geschenkmanden met de streekproducten van Temse kunnen besteld worden bij de dienst Toerisme, Markt 1, Temse, 03/710.12.00 , toerisme@temse.be. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer