RV

Middenschool GO!MAD bereikt bijna maximum leerlingenaantal

GO!MAD, de middenschool van het GO! in Dendermonde heeft zo goed als haar maximum aantal leerlingen voor het schooljaar 2019-2020 bereikt. Er zijn nog maar een beperkt aantal plaatsen vrij. 

Het leerlingenaantal in de middenschool van het Atheneum zit al een paar jaar serieus in de lift. Door het succes legt de school een maximum op. Voor het eerste jaar A zijn dat 220 leerlingen en voor het eerste jaar B 50. “GO!MAD kiest voor toekomstgericht onderwijs”, zegt directeur Bart Roels. “Dat is niet alleen gericht op kennis, inzichten, vaardigheden en attitudes, maar ook op de tijd en de ruimte om hun eigen interesses, kwaliteiten en talenten maximaal te ontdekken en te ontwikkelen. Ons studieaanbod bestaat dan ook uit onder andere Klassieke Talen, STEM, Dans, Woord+, Voetbal en Informatica+.” Er zijn nog dertig plaatsen vrij in het eerste leerjaar A en 25 in het eerste leerjaar B. Info: info@go-mad.be.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer