Motorrijder zwaargewond na smak tegen auto

In de Hoogkamerstraat in Temse is zondagavond een 29-jarige motorrijder zwaargewond geraakt bij een ongeval.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Het ongeval gebeurde zondagavond om iets over half zeven. Een personenwagen kwam uit de Smesstraat en reed linksaf de Hoogkamerstraat in. Op dat moment kwam het tot een aanrijding met een motor.  De motor reed de wagen in de flank aan. De bestuurder kwam daarbij zwaar ten val en liep diverse verwondingen op. De 29-jarige motorrijder uit Temse  werd zwaargewond naar het AZ-Nikolaas in Sint-Niklaas overgebracht.  De autobestuurder verkeerde in shock. Door het ongeval was de Hoogkamerstraat een tijdlang in beide richtingen afgesloten voor alle verkeer.

3 .
Kristof Pieters .
3
Kristof Pieters
3
Kristof Pieters

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Werner Van Mele

    Zolang de bestuurders enkel aan zichzelf denken en hun snelheid niet aanpassen zullen er nog meer ongevallen gebeuren, het is nog altijd een gevaarlijk kruispunt

  • Bert Willems

    Er is een structureel snelheidsprobleem op de N16. De burgemeesters kijken er na, het AWV luistert zelfs niet. Beide worden door de brave burger betaald. Het is wachten op een zeer zwaar ongeval met veel doden en dan zal men mss in actie schieten.

Lees meer