JVS

Ontruimingswerken op begraafplaats Tielrode

Op de begraafplaats van Tielrode worden een aantal graven opgeruimd. Het gemeentebestuur doet een oproep aan nabestaanden tot het leegmaken van grafzerken die dateren uit de periode 1956-1972.

In december worden een reeks grafzerken afgebroken door de groendienst op de begraafplaats van Tielrode. De gemeente Temse roept familieleden van overledenen uit de periode 1956-1972 op om daarvoor aandacht te hebben. Het gaat om graven in de vakken I, II en VII op het kerkhof. Wie foto’s en ornamenten wil bewaren, moet die verwijderen van de grafzerken vóór 24 november en dit vooraf melden aan de gemeentelijke groendienst.

In januari 2020 start een externe firma met verdere ontruimingswerken op die drie percelen van de begraafplaats in Tielrode. Er zijn plannen om een herdenkingsmuur op te richten.

Info: gemeentelijke groendienst, Frans Boelplein 1, tel.: 03 710 12 36, groen@temse.be

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer