Ontwikkelaar Valor schenkt Klein-Brabant eerste deelwagen

Projectontwikkelaar Valor uit Breendonk heeft zaterdag in de Jan Hammeneckerstraat “de eerste deelwagen van heel Klein-Brabant” voorgesteld, samen met de eerste laadpaal van Breendonk-dorp.

De drie jaar oude start-up Valor ziet zichzelf graag als “omgevingsontwikkelaar”. “Dat houdt in dat we niet alleen zorgen voor een mooi gebouw, maar ook rekening houden met de omgeving. Onze zes nieuwe appartementen in de Hammeneckerstraat werden uitgerust met warmteboilers en zonnepanelen, zonnepanelen die ook de laadpaal voor de deur van elektriciteit zullen voorzien”, zegt Simon Lauwers van Valor.

Vanaf augustus zal de snelle laadpaal ook dienen om de batterijen op de laden van een volledig elektrische deelwagen, volgens Valor de eerste deelwagen van heel Klein-Brabant. “We werken samen met autodeelbedrijf Partago, dat vooral in Gent actief is. Abonnees, waaronder ook onze eigen medewerkers, kunnen de wagen gebruiken. Hij krijgt geen vaste standplaats, gebruikers kunnen hem terugvinden en reserveren dankzij een app.”

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer