Ook de Tuttenboom zal tijdens het festival van de partij zijn.
Geert De Rycke Ook de Tuttenboom zal tijdens het festival van de partij zijn.

Opvoedingspunt nodigt uit op Gezinsfestival

Het Opvoedingspunt OpvoedenSamen van Dendermonde organiseert op zondag 19 mei een Gezinsfestival. Op de site van het Huis van het Kind De Kroon, aan de Kroonveldlaan, valt er vanalles te beleven. Daarvoor werkt het opvoedingspunt samen met verschillende andere organisaties. 

De CM brengt peuters in actie met een actieve doe-workshop vol speel- en beweegtips. Kindjes tussen 1,5 en 3 jaar kunnen hier met hun grootouders of ouders aan meedoen. De bibliotheek zorgt voor voorleesmomenten en dompelt bezoekers onder in de fantastische wereld van boekjes en verhaaltjes. Kind en Gezin brengt de Knuffeldokter mee. Samen met hun knuffel gaan de kinderen op ontdekking in het consultatiebureau. De knuffel wordt gewogen en gemeten, krijgt een prikje en een pleister. Ook de Tandenfee is van de partij. Sportdiëtiste Ria Vanderstraeten legt uit welke voeding en drank geschikt zijn voor sportende kinderen. De Harige Bende is ook van de partij. En flinke kindjes kunnen hun tutje bij de Tuttenboom achterlaten. Doorlopend zijn er een springkasteel, zoektocht, hindernissenparcours, lego bouwen en een gekke kapper. De festivaldag afsluiten gebeurt met de voorstelling ‘Frida’, over een vrouw die zichzelf wel heel graag ziet. Het Gezinsfestival is te bezoeken van 14 tot 18 uur. Deelnemen kost 1 euro per kind. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer