Benny Proot

Ouderenadviesraad organiseert demonstratieles tai chi en qigong voor vijftigplussers

De Ouderenadviesraad van Temse organiseert een gratis demonstratieles tai chi en qigong voor vijftigplussers in sporthal Temsica.

De Ouderenadviesraad wil vijftigplussers en senioren in Temse laten kennismaken met tai chi en qigong, twee varianten van de Oosterse bewegingsleer. “Het is een zachte en leuke manier van bewegen die ontspannend is en de gezondheid en concentratie bevordert. Ze zijn ook aanpasbaar aan wat het lichaam aankan én ze helpen vallen voorkomen. Genoeg redenen om ze eens uit te proberen”, klinkt het bij de Ouderenadviesraad.

De gratis demonstratieles vindt plaats op woensdag 5 juni vanaf 9.45 uur in sporthal Temsica in de Gasthuisstraat 78A. Lesgeefster is tai chi-docente Els Muys.

Info: 0475/34.12.88 of els@delotusbloem.be

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer