thinkstock

Pop-upcafé met verkiezingskandidaten

N-VA Dendermonde organiseert op zaterdag 18 mei een pop-upcafé. Daar komen drie verkiezingskandidaten langs. Het gaat om Marius Meremans, Tomas Roggeman en Hilde Raman.

“Met drie kandidaten waarvan twee in de top 5 maakt de Dendermondse N-VA-afdeling kans op twee verkozen volksvertegenwoordigers”, zegt N-VA-voorzitter Jordi Lauwers. “Onze afdeling gooit drie sterke figuren in de strijd. Om hen een laatste campagneduwtje te geven, organiseren we een pop-up V-café.”

Iedereen is welkom in het Gildenhuis van Grembergen. Huiskok Yves Verstrepen, die 4 jaar lang het eten serveerde op het kabinet Jambon, zorgt voor hapjes en tapas. “Bezoekers kunnen kennismaken met de kandidaten, de lijsttrekkers en verschillende topkandidaten, zoals Matthias Diependaele en Anneleen Van Bossuyt”, zegt Ken Verleyen. “Ook andere toppers als Christoph Dhaese, Sarah Smeyers en Europees kandidaat Ralph Packet zullen in de loop van de avond langskomen.”

Het pop-up V-café is te bezoeken van 16 tot 24 uur. Info: dendermonde.n-va.be of 0468/35.58.98.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer