thinkstock

Regionaal Fotosalon palmt Zaal ‘t Sestich in

De Fotografische Kring van Dendermonde palmt vanaf dit weekend Zaal ‘t Sestich in de bibliotheek in. Daar vindt de 71ste editie van het jaarlijkse Regionaal Fotosalon plaats. 

De opening is traditiegetrouw een extra tijdens het jaarmarktweekend in Dendermonde-centrum. “Het Fotosalon is één van de oudste culturele manifestaties in de stad en we houden dat graag in leven”, zegt voorzitter Fred Scholliers. “Niet alleen onze eigen leden tonen hun fotografisch werk, maar ook fotografen uit de rest van Vlaanderen. Omdat onze eigen kring recent een nieuwe boost kreeg, met nieuwe en jonge leden verhuizen we dit jaar ook voor het eerst naar een ruimere en mooiere locatie. We zijn heel blij te gast te zijn in Zaal ‘t Sestich.” 

De opening van het fotosalon vindt plaats op vrijdag 18 oktober om 19.30 uur. Daarna zijn bezoekers nog welkom op zaterdagen 19 en 26 oktober, zondagen 20 en 27 oktober en maandag 21 oktober, telkens van 10 tot 18 uur. Van dinsdag 22 oktober tot en met vrijdag 25 oktober is het salon open van 13 tot 18 uur.Zaal ‘t Sestich is te vinden aan de Kerkstraat in Dendermonde. De toegang is gratis. Info: 052/21.77.34 of via info@fotografischekringdendermonde.be.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer