Slachtoffer Bruce Willems liep een oogkasfractuur op.
Geert De Rycke Slachtoffer Bruce Willems liep een oogkasfractuur op.

Twee verdachten opgepakt die betrokken waren bij vechtpartij tijdens laatste feestnacht Lokerse Feesten

De politie van Lokeren heeft twee verdachten opgepakt die betrokken waren bij een zware vechtpartij tijdens de laatste feestnacht van de Lokerse kermisweek. Drie jongeren uit Dendermonde werden die nacht het slachtoffer van opzettelijke slagen. De 19-jarige Bruce Willems liep zelfs een oogkasfractuur op.

De feiten gebeurden tussen de twee Durmebruggen. De drie jongeren werden aangevallen omdat ze niet snel genoeg een sigaret wilden geven. De politie onderzocht intussen het beeldmateriaal van de camera’s en beschikte ook over enkele verklaringen van getuigen. Uit het onderzoek blijkt dat één meerderjarige uit Zele en één meerderjarige uit Berlare in aanmerking komen als voornaamste verdachten van de feiten. De verdachte uit Berlare was op het ogenblik van de feiten minderjarig.

In samenspraak met het parket en de onderzoeksrechter werden beide vorige week opgepakt nadat de politie eerst bij hen een huiszoeking had uitgevoerd. Eén meerderjarige verdachte werd op 8 oktober voorgeleid voor de onderzoeksrechter.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer