De Lokerse Triatlon Club en vzw En Danseuse organiseren voor het tweede jaar op rij De Hazentriatlon.
Geert De Rycke De Lokerse Triatlon Club en vzw En Danseuse organiseren voor het tweede jaar op rij De Hazentriatlon.

Tweede editie Hazentriathlon start aan surfput Heilige Geestmolenstraat

Voor de tweede maal op rij organiseert de Lokerse Triatlonclub in samenwerking met vzw En Danseuse en de Stad Lokeren de Hazentriatlon op zondag 7 juli.

De wedstrijd start aan de surfput in de Heilige Geestmolenstraat. Nieuw dit jaar is dat ouders en kindjes al vanaf 13 uur welkom zijn om 50 meter te zwemmen (in een afgebakende zone) daarna een rondje te fietsen (1 kilometer) en tot slot nog 500 meter te zwemmen. Tieners mogen het alleen proberen en zwemmen 150 meter, fietsen 3 kilometer en lopen 1 kilometer.

Om 15 uur is het dan de beurt aan de volwassenen om 500 meter te zwemmen, 20 kilometer te mountainbiken en 6 kilometer te lopen.

De prijs per deelnemer bedraagt 5 euro voor de Family & Teenstriathlon en 20 euro voor de Fun-triathlon. Meer info en inschrijven www.hazentriathlon.be. De Hazentriatlon is bedoeld als kennismaking met triatlon en is geen wedstrijd.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer