RV

Unizo houdt zomerse ‘last minute shopping’

Van donderdag 26 tot zondag 30 juni is er in Temse de actie ‘last minute shopping’, bij 11 deelnemende handelaars.

Met de actie wil de lokale Unizo-afdeling consumenten aanzetten om lokaal te winkelen. Daarom lanceerde het midden juni de ‘Winkelhier’-campagne. “Waarom dit weekend niet eens komen ‘winkelhieren’ in Temse? Ontdek de gezellige boetiekjes, een aangenaam terrasje, de warme bakker om de hoek of een lekkere steak voor op de barbecue van de slager in de straat. De deelnemende handelaars zijn te herkennen aan de ‘last minute shopping’-affiche die aan hun etalage prijkt.”

De volgende handelszaken nemen deel: De Knuffelbeer, Hauman, schoenen en lederwaren Berga, Donna Poi, schoonheidscentrum Hilde, optiek Van Bael, Heyman Reference, Lots...of, Vicky Shoes, Lingerie Bilitis, Claudia en Cosenza. Dat zijn winkels in de Akkerstraat, A. Wautersstraat, Kouterstraat, Kasteelstraat, Krijgsbaan, Scheldestraat en Vrijheidstraat.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer