2  Stijn Teugels, de nieuwe voorzitter van Unizo-Temse (centraal), met financieel beheerder Johan Nees en secretaris Jean-Marie Van Hoeylandt.
RV Stijn Teugels, de nieuwe voorzitter van Unizo-Temse (centraal), met financieel beheerder Johan Nees en secretaris Jean-Marie Van Hoeylandt.

Unizo-Temse heeft nieuw bestuur: Stijn Teugels volgt Patrick Michiels op als voorzitter

De Unizo-afdeling van Temse heeft een nieuw bestuur. Stijn Teugels (37) is de nieuwe voorzitter. Hij volgt Patrick Michiels (65) op, die liefst 23 jaar aan het roer stond van Unizo-Temse.

Stijn Teugels van Landmeetkunde- en expertisebureau Teugels is verkozen tot nieuwe afdelingsvoorzitter van Unizo-Temse. Hij volgt Patrick Michiels op, die al 45 jaar actief is bij Unizo-Temse waarvan 23 jaar als voorzitter. Hij wordt nu erevoorzitter en blijft actief als Unizo-bestuurder.
Om de afdeling ingrijpend te verjongen, werd in 2015 ‘Unizo-plus’ opgericht onder impuls van Patrick Michiels. Een tiental zelfstandigen vond op die manier de weg naar Unizo-Temse, waaronder ook de nieuwe voorzitter Stijn Teugels. In het dagelijks bestuur krijgt hij financieel beheerder Johan Nees en Jean-Marie Van Hoeylandt, de secretaris die trouw op post blijft, naast zich. De nieuwe voorzitter wil naast retail ook voldoende aandacht voor de situatie van de ondernemers uit de vrije, dienstverlenende en intellectuele beroepen, net als voor de lokale KMO’s. 

2 Patrick Michiels was 23 jaar lang voorzitter van Unizo-Temse.
RV Patrick Michiels was 23 jaar lang voorzitter van Unizo-Temse.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer