Exact een jaar geleden vroegen buurtbewoners Louis Meeus en Luc Verhulst om ingrepen op het kruispunt Doornstraat-N16. Die komen er nu ook. De werken starten maandag.
RV Exact een jaar geleden vroegen buurtbewoners Louis Meeus en Luc Verhulst om ingrepen op het kruispunt Doornstraat-N16. Die komen er nu ook. De werken starten maandag.

Vanaf maandag twee weken werken op kruispunt N16-Doornstraat

Komende maandag 14 oktober starten werkzaamheden op het kruispunt van de N16 met de Doornstraat in Temse. Die duren tot vrijdag 25 oktober.

De verbreding van het begin van de Doornstraat en een langere voorsorteerstrook voor het verkeer uit de Doornstraat dat linksaf slaat richting Bornem: dat is het doel van de werken op het kruispunt van de N16 met de Doornstraat. Daardoor moet de filevorming in de Doornstraat verminderen. Die werken starten maandag.

Door de aanpassing van de rijweg ter hoogte van de Doornstraat zal hier éénrichtingsverkeer worden ingevoerd, in de rijrichting van de N16. Een omleiding is gepland via Hoogkamerstraat en Eigenlostraat. De werken zouden op vrijdag 25 oktober moeten afgerond zijn. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer